Antwerps Pikantje

Het Antwerps Pikantje heeft door zijn rijpingstijd van 5 weken een zeer romige en aromatische smaak. De kaas wordt omhuld door pikante kruiden die ervoor zorgen dat de kruidige en pittige smaak tot in het hart van de kaas dringt. Tip! Probeer zeker eens een Antwerps Pikantje in combinatie met een lekkere trappist.

8,90 €

  • 0,2 kg

Barista Koffiekaas

De Barista is ontstaan door een samenwerking tussen Kaasboerderij ’t Groendal en Koffiebranderij Viva Sara uit Vichte. In de kaasproductie wordt gemalen geroosterde koffie gebruikt


Dit resulteert in een half-harde kaas met subtiele koffietoets en opmerkelijke zwartgrauwe natuurkorst.

Deze koffiekaas Barista is gelauwerd tijdens Tavola, de tweejaarlijkse vakbeurs voor fijne en verse voeding in Kortrijk Expo die focust op vernieuwing. De Gouden Tavola bekroont de beste innovaties in voeding en bepaalt mee wat morgen op het bord of in het glas van de consument komt. De jury loofde Barista in de groep delicatessen voor zijn innovatief karakter en eenvoud van ingrediënten, gekoppeld aan een sublieme smaak.

7,60 €

  • 0,2 kg