Reacties van onze klanten op Facebook-, Googlepagina en website:

"Spijtig dat ik geen 6 sterren kon geven. Fantastisch lekker en vers vlees. Ook de klaargemaakte gerechten zijn overheerlijk. Daarenboven is er de uitstekende service! Je wordt met een lach bediend en geen enkele vraag is teveel. Hier voel je je als klant echt koning."聽

Elke De Munck

"De echte smaak van lekker vlees zoals je het nergens anders meer vindt met een vriendelijke en professionele bediening. Vakmensen 1ste klas. Ik keer tevreden terug."

Karine Vertongen

"Kwaliteitsvlees met veel smaak. Authentieke slagerij. Eerlijke producten. Vrie,delijke en professionele bediening."

Piet De Vocht

"De lekkerste steak die ik ooit al heb gegeten! :-)"

Patrick Vercamer

"Alle vleeswaren en in het bijzonder de steaks, het barbecuevlees en de ambachtelijke bereidingen zijn van uitzonderlijke kwaliteit."

Martine Martens

"Kwaliteitsvol, superlekker vlees en altijd vriendelijke bediening. Ossenhaas, c么telet, gehakt, blinde vinken.... 't zijn allemaal aanraders! Voor wie nog op zoek is naar echte kwaliteit: Slagerij Heirbaut heeft het!"

Els Van Herzele

"Een goei stukske Bio Limousine entrec么te op het menu! Keimals en superlekker! Mmmmm - :-) - volgevreten "

Anouk Fran莽oise

"De echte pure smaak van topkwaliteit vlees met de glimlach en professioneel besteld. Laat je verleiden en proef gerust eens van hun lekkere Limousin burger, lekker varkens-, runds- paardenvlees enz... Echt de smaken van weleer."

Karine Vertongen

"Prijs en kwaliteit zijn super ok, vriendelijke bediening, een topper"

Marc Declercq

"Top slagerij!! Super vlees met espect voor de dieren. Alles ambachtelijk bereid. Een aanrader. Er is voor elk wat wils."

Brigitte Meyers

"Jammie jammie lekker vers huisbereid vlees"

Jiddu Tankian

"Suuuuperlekker vlees! Ook geregeld聽馃槈 eens iets anders in de aanbieding qua charcuterie! En voor聽mij het belangrijkste: een slager die de beesten niet enkel ziet als zijn eindproduct, maar als dieren die ook een waardig leven verdienen vooraleer ze op ons bord terecht komen! Topmensen, die Karl en Melissa!"

Jessie De Craecker

"Homemade en super kwaliteit"

Jonas De Ridder

"Kwaliteitsvol vlees en ruime keuze. Varkensvlees wordt geleverd rechtstreeks uit de Ardennen en dat proef je. Sappig en mals vlees wat je zeker niet overal kan vinden. Altijd een vriendelijke bediening."

Christine Van Dermeulen

"Ruime keuze aan kwaliteits producten!"聽

Gisele De Loose

"Lekker en kwaliteitsvol! Echte vakman, fijne mensen!"聽

Wim Van Nieuwenhuyzen

"Fresh produce and always friendly!"

Lesley Lika-De Bruyn

"Topkwaliteit, zeker de entrecote"

Frans Eeckout

"Superlekkere en tip top verse producten! Wij zijn alvast klant. Zeker een aanrader!"

Trinity Van Den Branden

"Zelden zo lekker vlees gegeten! De kwaliteit van dit vlees vind je niet overal en is een aanrader!"

Jetske Van Duysen

"Feitelijk alles maar zeker de 'entrecote amburgers'. Topslager! - Sorry voor de schrijffout, maar de steak gisteren was... heeeeerlijk!"

Willy de Lang

"De beste slagerij van Aalst en omstreken, top kwaliteit en zeer vriendelijke bediening, allen daarheen."

Hans Ke

Commentaren: 4
 • #4

  Verschraeghen R (donderdag, 19 december 2019 08:30)

  Beste slager van Aalst en omstreken, producten zijn van uitzonderlijk goede kwaliteit, dit zijn echte vakmensen, echte topkwaliteit, deze mensen houden van hun vak. Ze bewijzen dit door het respect voor hun producten en de resem van eigen gemaakte charcuterie, eigen hapjes, kazen en vleeswaren, waarbij er nog echt respect heerst van hoe de volledige keten.

 • #3

  Michael en jessica (zondag, 30 juni 2019 08:36)

  Vriendelijke mensen met een hart voor hun vak.altijd superverse en smaakvolle producten met een eerlijke afkomst en eerlijke prijs.echte kwaliteit dat vind je bij hun.wij zijn er vaste klanten.een echte aanrader.voor ons de beste slager van aalst en omstreken.dus kzou zeggen tegen iedereen ga er eens langs en laat u verleiden door de lekkere en verse producten. Groeten michael en jessica

 • #2

  Paul De Cock (dinsdag, 25 juni 2019 11:36)

  Uitstekende slagerij. De aangeboden producten zijn van een kwaliteit die je praktisch nergens meer vindt.
  Een echte aanrader voor wie iets lekkers op zijn bord wil.

 • #1

  Depuydt dirk (donderdag, 20 juni 2019 12:10)

  Deze slagerij is zeker zijn 'ambachtelijk ' label waard. Steeds verse, kwaliteitsvolle produkten aanwezig. Deze jonge mensen werken zeer hard en staan steeds goedlachs achter de toonbank . Zeer nette beenhouwerij, wij zijn fan en vaste klant.